Hoe werkt MienSkip?

Dat is eenvoudig, en bestaat uit de volgende stappen:

 

  1. U kunt zich bij ons aanmelden als belangstellende of als deelnemer. Op de betreffende pagina’s kunt u een formulier invullen en ons toesturen.
  2. Als belangstellende wordt u op de hoogte gehouden van nieuwe ontwikkelingen, projecten e.d. via onze MienSkip Nieuwsbrief. Als u zelf ook mee wilt doen, kunt u altijd nog de ovetsap maken naar deelnemer, maar dat is natuurlijk niet verplicht
  3. Als deelnemer start u een MienSkip project; dit kan als privé persoon, als team, of als professional in de watersport. In alle gevallen wordt u vermeld op de projectenpagina, en wordt van u gevraagd dat u de voortgang en het resultaat deelt met de andere deelnemers via onze Facebook pagina
  4. Als privé team koopt u normaalgesproken een bouwpakket in het materiaal van uw keuze. Maar u kunt er ook voor kiezen om professionals een (deel van het) werk te laten doen. Na inschrijving nemen wij contact met u op om hierover afspraken te maken. Wij koppelen u aan de benodigde leveranciers, waar u zelf verdere afspraken mee kunt maken.
  5. Als professional (werf of toeleverancier) kunt u rechtstreeks met het ontwerp aan de slag. Ook daarvoor wordt er contact met u opgenomen voor het maken van afspraken.